Høsttreff 2024

Postet av Bygdø Badmintonklubb den 16. Okt 2024

  1. Hei alle medlemmer i Bygdø Badmintonklubb.

  2. VI HAR BRUG FOR HJÆLP TIL HØSTTREFF 2024 :-)

Oppgavene går ut på opp- /nedrigg av hall, betjening av kiosk, levering av vaffelrøre/bakst og bistand til sekretariatet og orden i hallen.

Vi ber deg derfor melde tilbake så snart som mulig på e-post styret@bygdobk.no om hvilken arbeidsgruppe (Hall, Kiosk, Sekretariat) du ønsker å bidra på, og hvilke dager.


Tusind tak.




Tilbud fra Torinor Sport AS

Postet av Bygdø Badmintonklubb den 14. Okt 2024

Hei alle,


Torinor Sport, vår samarbeidspartner på innkjøp av utstyr, har en del tilbud til alle vore medlemmer. Se linken. Badminton - Torinor Sport AS

Derudover kjører Torinor AS et introduksjontilbud på 30% rabatt på FZ slippers. Det er viktig å ta på nye sokker og lufte og hvile føttene mellom kampene, samtidig som kanskje skoene klarer å tørke litt. FZ Slippers er ekstremt komfortable og Torinor AS har allerede solgt flere par når dere har vært på turnering. Torinor har aldri hatt slippers med så myk såle før. Borrelåsen på toppen gjør det mulig å tilpasse etter foten. Denne passer også for foreldre som bare vil ha et enkelt skotøy, når de er i hallen en hel dag. 



Mange hilsner  



Høsttreff 2024

Postet av Bygdø Badmintonklubb den 26. Sep 2024


  1. Hei alle medlemmer i Bygdø Badmintonklubb.

  2. Som tidligere informert på vår hjemmeside arrangerer Bygdø Badmintonklubb årets høsttreff 2.-3 november på Bygdøhus.

  3. Dette er ett av våre største arrangementer (og en av de mest populære turneringene i vårtdistrikt) og er et viktig bidrag til klubbens økonomi og drift. Vi trenger derforsom alltidbistand av medlemmene til å gjennomføre dettepå en god og trivelig måte. Se vedlagte informasjonsskriv om dugnad og den bemanning som trengs.

    1. Vi ber om tilbakemelding innen fredag 18.oktober 2024 på hvor du kan bidra. Vi ser frem til å se mange av dere på Høsttreff 2024, hvor vi sammen kan skape gode minner og sportslige opplevelser. La oss gjøre dette til en helg fylt med glede, konkurranse og fellesskap!  




  4. Mvh
  5. Styret






Bygdø Høsttreff

Postet av Bygdø Badmintonklubb den 26. Sep 2024

En supergøy turnering som passer for alle! Oppfordrer alle medlemmer til å være med:-). Den er gratis for alle medlemmer.

Husk at tilmelde dere.



Sesongstart!

Postet av Bygdø Badmintonklubb den 19. Aug 2024

Hei alle medlemmer! Tirsdag 20. august starter sesongen 2024/25. Treningstidene finner dere på hjemmesiden vår; det er ingen endringer fra forrige sesong pt. 

Gleder oss til en flott sesong med mye aktivitet!

Hilsen

Styret