Spillergrupper og treningstider: 

Vi har flere grupper som spiller i hallen på de forskjellige dagene vi har treninger. Treningspartiene er tilrettelagt for alle nivåer og aldre fra nybegynnere til erfarne og elitespillere, og vi har gode trenere / instruktører for alle partier. Det er verdt å nevne at landslaget også har treningstid på Bygdøhus så det kan være spennende av og til å se «proffene» i aksjon.

Treningstider er lett tilgjengelig fra forsiden på vår hjemmeside. Det vi er opptatt av på treningene er stabilitet og forutsigbart oppmøte slik at det er jevn progresjon. Det oppleves i perioder en del fravær og vi ber derfor at foreldre hjelper til med så jevnlig oppmøte som mulig, og at det evt. gis beskjed dersom spillere ikke kommer. Som foresatte må dere også gjerne ta en tur inn i hallen av og til for å se litt på treningen.


Spond:

Vi har begynt å bruke Spond som kommunikasjonskanal for treningene og der er det lett å registrere deltagelse eller ikke på treninger. Vi håper flere kan ta i bruk denne kanalen for kommunikasjon til / fra spillergruppen.